joi, 16 iulie 2009

Festivalul de jazz de la Garana

http://www.garana-jazz.ro/


Garana Jazz Fest!
2009-07-08

17-19 iulie, localitatea Garana, judetul Caras Severin. Inca o editie a Festivalului International Garana Jazz Fest, mai exact a treisprezecea va debuta in acorduri de jazz! Pana acum, festivalul a reusit sa adune in fiecare an, peste 1000 de participanti.

Festivalul a debutat in 1997 si, de-a lungul timpului a adus in Romania nume sonore ale scenei internationale de jazz, cum ar fi de exemplu Eberhard Weber, binecunoscutul saxofonist norvegian. Alaturi de el au mai urcat pe scena festivalului si renumiti artisti romani precum regretata Anca Parghel, Johnny Raducanu, Harry Tavitian sau Ozana Barabancea.

Ideea festivalului a pornit ca o prelungire “oficiala” a atmosferei boeme, realizata de o gasca de timisoreni care veneau sa cante la Garana. In timp, evenimentul a devenit o combinatie insolita intre intimitatea locului si calibrul de cel mai inalt nivel al artistilor participanti.

Asadar, intre 17-19 iulie sunteti asteptati cu mic cu marela Garana Jazz Fest, pentru o demontratie de cultura muzicala! C.M.I.

Niciun comentariu: